ALL4TECH
All4tech нудат специјалистичка експертиза за спецификација, обезбедување и инсталирање на индустриски делови, со услуги прилагодени за сите нивни клиенти. Ги испорачуваат своите услуги преку голем број брендови низ Европа, а исто така можете да ги купите нивните производи и онлајн.

 


+389 71 235 173

http://www.all4tech.rs

MAGNEU

Магнеу е компанија чија основна дејност е дигитален маркетинг, поточно перформанс маркетинг агенција чиј главен фокус е гејминг индустријата.

Работејќи на глобално ниво во вертикалата онлајн казино, компанијата користи современи алатки и методологии за да генерира корисници со висока вредност за нашите клиени со модели на плаќање засновани врз перформанси.

Корисниците се потпираат на нашите веб-страници за споредба за да донесат сигурни одлуки за купување.

Ние испорачуваме квалитетно генерирање на лидови и силна рентабилност за нашите партнери во индустријата ширум светот.

Работиме напорно за да се позиционираме како врвен iGaming афилиет бузнис во рамките на индустријата. Всушност, нашата цел е да ја трансформираме
индустрија со фокусирање на органски раст во комбинација со географска експанзија и аквизиција за да се оствари нашата
крајна цел да станеме светски добавувач број еден на клиенти со висока вредност.

Од друга страна, нашиот спин-оф проект Inviso Hub, кој претставува алатка за бизнис интелигенција и визуелизација на податоците, сопственост и иновација од страна на Магнеу е финансиски поддржан од Фондот за иновации и технолошки развој. 


078333450

http://www.magneu.com

YOVANKA

Yovanka е етички моден бренд кој се заснова на циркуларна економија. Рачно изработуваат модни додатоци со техника на хеклање без создавање на отпад. Нивните производи се изработуваат од природен материјал - етички произведена и FSC сертифицирана рафија. Материјалите кои ги користат се биоразградливи, но исто така може да се рециклираат. Сите производи се прават локално.


071277252

http://www.yovanka.maison

БИО ОИЛ

Био Оил како правен субјект од општествено одговорен карактер го користи афоионовото семе за производство на прехрамбени производи и природна козметика, притоа поддржувајќи го земјоделското производство на прехрамбени семиња, чиста и неконзервирана храна.
Био Оил е производство со циркуларна економија која не создава отпад, а маслата и мастите претходно употребени во рестораните за храна повторно ги преработува и користи како био гориво и биоразградлва глицеринска паста.


+38971335593

http://www.biooilpremium.mk

ДИМЕНЗИЈА СГ ДООЕЛ СКОПЈЕ

ДИМЕНЗИЈА СГ дооел Скопје е архитектонско студио за проектирање, надзор и изведба на градежни активности на станбени, деловни и индустриски објекти и ентериери. Специјализирани за целосна изведба на проекти, по принципот turnkey или "клуч на рака".

Покрај консултантските услуги, фирмата се занимава со продажба и дистрибуција на висококвалитетни материјали кои ја зголемуваат вредноста на објектите и им овозможуваат на клиентите комплетно решение за нивниот простор.

Фокусирани сме на создавање енергетски ефикасна и одржлива архитектура, а нашата цел е да ги препознаеме барањата на клиентите и да им понудиме архитектонски холистички решенија со максимален квалитет - од естетески и технички аспект.


+ 389 77 734 880

http://www.dimensia.mk

ИКС СОФТ

Компанија специјализирана за развивање на веб ориентирани бизнис решенија. Цел е да им обезбеди на своите клиенти веб ориентиран софтвер, софтвер кој ќе ги поедностави бизнис процесите во нивните компании, ќе ги подобри внатрешните комуникации и ќе им ја зголеми продуктивноста. Икс Софт е компанија која знае како да ги сослуша потребите на своите клиенти, да дискутира и размислува за нив и на крај да изнајде софтверско решение кое ќе ги направи задоволни.


+389 (0)2 3108 890

http://www.xsoft.mk

МОБЕС КВАЛИТЕТ ДОО

Мобес Квалитет ДОО е фирма која нуди консултански услуги , организира обуки од областа на стандардите и системите за квалитет и посредува при сертификација на истите. Стандарди за кои вршиме имплементација и организираме обуки се: 

ISO 9001-Систем за управување со квалитет;

ISO 14001-Систем за управување со заштита за животна средина;

ISO 22000-Систем за управување со безбедност на храна;

OHSAS 18001-Систем за управување со здравје и безбедност при работа;

НАССР-Систем за анализа на опасностите и критичните контролни точки кај производство и складирање на храна;

ISO 27001-Систем за управување со безбедност на информации;

ISO 20000-Управување со квалитет на IT сервиси

+389 (0) 75 531 077


+389 (0)2 5297 705

http://www.mobeskvalitet.mk

ТРИГЕР ДООЕЛ

Тригер е авторски софтверски бренд освован во Скопје. Нашата цел е создавање и усовршување на софтверски решенија за материјалното и финансиското работење во областа на малопродажба и угостителство. Креативните решенија кои ги нуди нашиот софтвер укажуваат дека ние сме правиот избор за вас и вашиот бизнис.


+ 389 71 360 679

http://www.triger.mk

ТТЦ КОМПАНИ СКОПЈЕ


ТТЦ Компанија е организација родена од експертиза и доверба, на партнери кои избраа да ја поддржуваат индустријата за храна и пијалоци со производи и услуги од светски ранг. Ние сме дистрибутер со длабоко познавање на производите на нашите добавувачи и имаме одлично познавање на нашата локална традиција во прехранбената индустрија.

Врз основа на нашите апликациони и креативни вештини, за нашите клиенти ние имплементираме врвни квалитетни решенија.


+ 389 (0)71 207 679

http://www.ttcgroup.mk

ЦВС МОБИЛЕ МК

ЦВС Мобиле е водечки снабдувач на телематички решенија во Централна Европа со над 15 години искуство во телематичката работа. Ние сме лидер во обезбедувањето иновативни и телематски решенија кои ги задоволуваат потребите на сите индустрии. Силата на ЦВС Мобиле лежи во ефикасноста и доверливоста на нашиот интелигентен систем за управување со телекомуникациската флота што им помага на нашите клиенти да станат уште поефикасни и попродуктивни.


+386 1 520 95 80

http://www.cvs-mobile.com


Страна 1 од 1 Прва Претходна Следна Последна