Подолу можете да ја погледнете листата на нашите виртуелни членови!


4ВИРТУС.ЦОМ Д.О.О СКОПЈЕ

4Виртус.цом е компанија специјализирана за развој на веб базирани решенија и мобилни апликации, коишто се во функција на подобрување на функционирањето на бизнис процесите. Во склоп на компанијата функционира и оддел за креативен дизајн и дигитален маркетинг. Специјализирани сме за следниве области:

  • веб апликации, хостирање и оддржување
  • мобилни апликации за (iPhone и Android)
  • дигитален маркетинг (СМС маркетинг, е-маил маркетинг, маркетинг на социјални мрежи, оптимизација на пребарувачи).

 


+389 (0)2 3103 661

http://www.4virtus.com

СПЛАЈН ДИЗАЈН
Spline Design постои за компаниите кои имаат зголемен обем на работа и недостаток од време. Дали некогаш сте биле соочени со потребата за дополнителен привремен кадар и трошоци за негово вработување и обука?

Барате на вистинското место!

Ние ќе ви помогнеме да ги завршите вашите проекти, без да вложувате дополнителен напор и трошок за потрага по дополнителен, привремен кадар. Spline Design ви нуди решенија со кои ќе ги завршите вашите проекти навремено и професионално. Нашите услуги се во полето на CAD/Визуализација (CAD дизајнери и уметници за визуализација) и техничка документација (технички писатели).

Доколку имате зголемен обем на работа, а малку време за постигнување на вашите цели, тогаш Spline Design е вистинската компанија за вас.

Нашите клиенти се наш најголем приоритет. Предајте ни ја вашата доверба и дозволете да се погрижиме за вашите бизнис потреби.


+38972236636

http://www.splinedesign.mk


Страна 1 од 1 Прва Претходна Следна Последна