Статистика

 

 

ПСМ Фондација до 29.11.2013 ги има постигнато следниве резултати: 

- 74 поддржани компании
- 2000 млади поминале обуки

- 5000 млади учествувале на настани

- Повеќе од 250 нови работни места

- 13 извозно ориентирани компании

 


Станари


- Во Бизнис Инкубаторот во Автокоманда има 17 станари. Компаниите со нивните веб страни, виртуелните станари како и компаниите кои успешно го поминаа процесот на инкубација и станаа самостојни успешни фирми, може да ги погледнете тука.


- Листата на компании кои се подржани од ПСМ Фондација може да ги погледнете тука.