Фондација Претприемачки сервис за млади

 

ул. „16-та Македонска Бригада“ 13Б Скопје

(поштенски фах 776) 1001 Скопје 

Република Македонија 

Тел.: +389 (0) 2 3103 660 

Е-mail: info[AT]yes.org.mk

 

 


Контактирајте не за повеќе информации или прашања околу нашите услуги.
Име и презиме * Е-mail *
Компанија Телефон
Информации за адресата
Прашања и/или коментари
Полињата означени со * се задолжителни
Внеси го кодот: