Промотивна конференција за проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20“

 

Започна имплементација на проектот „ЈЕС Нетворк+“

   

Доделени се грантови на шест граѓански организации во областа на креирање на младински политики