Skip Navigation LinksПочетна / Медиа / Детали за новост

ПСМ Фондација објавува оглас за практиканти

07.12.2016

 ПСМ Фондација, како дел од проектот Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на труд преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработувањеобјавува оглас за практиканти, кои ќе работат во фондацијата на тековните активности и проекти, како и останатите активности во склоп на бизнис инкубаторот.


Праксата ќе се одвива во времетраење од 2 месеци.

 

Потребни квалификации:

-        Одлично познавање на македонски и англиски јазик

-        Способност за работа во диманичка работна средина

-        Одлични комуникациски вештини

-        Мотивација и доследност во работните задачи

 

Сите заинтересирани треба да се пријават со испраќање на кратка биографија (CV) на contact@yes.org.mk.

 

Краен рок за аплицирање е 19.12.2016.