Потребна ви е флексибилна бизнис поддршка?


ПСМ Фодација ви нуди “Soft Lending” услуги, наменети за мали и средни претпријатија кои влегуваат или се шират на македонскиот пазар. Ќе добиете опис за нашата земја, за бизнис културата и успешни бизнис примери. Нaшата програма го забрзува учењето на процесите и помага во остварување контакти. Дава пристап до ресурси потребни за остварување на вашите бизнис цели. Нашата цел е да ви обезбедиме „меко слетување “ кога влегувате во нашата земја.

 

Услуги базирани на вашите потреби!


Даваме информации, совети и поддршка во вашата потрага по партнери и развој на партнерствата.
•    Пронаоѓање локални партнери
•    Воспоставување на контакти
•    Профили на компании

Како го правиме тоа?


Придружете ни се во нашите потполно опремени и комфорни канцеларии! [линк] Користејќи го нашиот модел на поделба на трошоците нема да имате голем удар врз вашите финасии. Тоа ќе ви овоможи набрзина да започнете со вашите бизнис операции и да ја истражите нашата голема мрежа на контакти. Ние ќе ви дадеме поддршка во поглед на:
•    Локални закони и регулации
•    Увозно/извозни регулации
•    Помош при заштитување на индустриска сопственост
•    Помош при ангажирање на квалификувана работна сила
•    Маркетинг истражување
•    Прибирање на информации
•    Анализа и проверка на компанија

Подготвени за нов пазар?
Закажете информативен состанок