Skip Navigation LinksПочетна / Услуги / Распоред на обуки

Распоред на обуки

Овде можете да ја погледнете листата на сите актуелни обуки кои ги организира ПСМ Фондација. За подетални информации, кликнете на линкот!

 


22.09.2016 - 20.10.2016
Името не е дефинирано.

Види детали >>>

06.05.2015 - 27.05.2015
Обука за развој на Android апликации

Види детали >>>

28.01.2015 - 06.04.2015
Обуки за рaзвој на мобилни апликации

Види детали >>>

15.01.2014 - 20.03.2014
Обука за PHP веб програмирање

Види детали >>>


Страна 1 од 23 Прва Претходна Следна Последна