Skip Navigation LinksПочетна / Услуги / Распоред на обуки

Распоред на обуки

Сите актуелни обуки кои ги организира ПСМ Фондација можете да ги погледнете на веб-сајтот www.pretpriemac.mk во делот за обуки!

 

Обуки од изминати години:

 


 


06.05.2015 - 27.05.2015
Обука за развој на Android апликации

Види детали >>>

28.01.2015 - 06.04.2015
Обуки за рaзвој на мобилни апликации

Види детали >>>

15.01.2014 - 20.03.2014
Обука за PHP веб програмирање

Види детали >>>

21.12.2013 - 21.12.2013
Обука: Претприемништво, лидерство и менаџмент

Види детали >>>


Страна 1 од 23 Прва Претходна Следна Последна