Skip Navigation LinksПочетна / Сервиси / Прединкубација

Прединкубација

Доколку имате бизнис идеја и сакате да ја остварите, ние сме тука да ви помогнеме да го направите тоа! 

ПСМ бизнис инкубаторот е место отворено за соработка и размена на идеи за сите оние кои сакаат да започнат бизнис. Во фазата на планирање на првите чекори од реализацијата обезбедуваме:
  • Консултантски услуги
  • Материјали за претприемништво и бизнис план
  • Посредство за адвокатски услуги
  • Совети за пишување бизнис план
  • Менторство со експерти од повеќе области
  • Тренинзи и курсеви за бизнис и меки вештини
  • Современа компјутерска лабораторија
  • Бизнис мрежа
  • Co-sharing простор