Skip Navigation LinksПочетна / Детали за производот

ОБУКА за компании: Циркуларна економија – пре...

w   ОБУКА за компании: Циркуларна економија – преку редизајн на производите до минимизирање на отпадот и зголемување на профитот
Цена: 1.000,00 ден.
ДДВ: 0,00 ден.
Вкупно: 1.000,00 ден.