Skip Navigation LinksПочетна / Детали за производот

Тримесечна онлајн академија „Лидерство на 21 ...

w   Тримесечна онлајн академија „Лидерство на 21 век“
Цена: 6.355,93 ден.
ДДВ: 1.144,07 ден.
Вкупно: 7.500,00 ден.

 

ЛОКАЦИЈА: Онлајн (ZOOM платформа)

 

ВРЕМЕ: секој понеделник од 10:00 до 11:45 часот

 

ПОЧЕТОК: 11 април 2022 година

 

ЦЕЛНА ГРУПА: сопственици на стартап и мали и средни претпријатија, менаџери на компании, раководители на сектор, проектни менаџери

 

ОПИС

 

Целта на овој тримесечен тренинг е да се мобилизираат ресурсите на личноста, главно менаџерите кои носат одлуки, кон позитивно прилагодување на промените и начин на управување кој ќе донесе конкурентска предност во 21 век. Преку поттик и развој на хуманите вештини да се максимизира човечкиот потенцијал во насока на креација и мотивација.  Учесниците на тренингот ќе ги зајакнат личните капацитети, нивните хумани вештини како идни креатори на хумани корпоративни средини резилиентни кон промените и со капацитет да го извлечат најдоброто од своите вработени кон зголемување на продуктивноста и развојот.

 

ЗА ТРЕНЕРОТ

 

Ида Протугер е сертифициран лајф и бизнис коуч која живее и работи во Виена, Австрија. Дипломирала психологија на Универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје. Ида има повеќе од 20 години кариера во новинарството, главно на уреднички позиции во повеќе електронски и печатени медиуми, меѓу кои и авто и водител на дебатната емисија „Маркет 168. Кариерата ја почнува во новинската агенција МИА, а потоа работи и во Канал 5, Дневник, Алфа ТВ и неделникот Граѓански. 

Од 2015 година живее во Виена каде се сертифицира за лајф и бизнис коуч. Има повеќе од 1.000 часови искуство во индивидуален коучинг и бројни тренинзи, главно за екс-пат заедницата во Австрија. Нејзина професионална база е хуманистичката психологија која се фокусира на позитивниот човечки потенцијал. Фокус во нејзината работа како бизнис коуч е создавање услови за максимизирање на човечкиот потенцијал што ќе доведе до зголемување на продуктивноста и ефикасноста на компаниите, преку работилници главно наменети за лидери и менаџмент.

Ида Протугер е избрана за една од најдобрите 10 тренери во Виена!