Skip Navigation LinksПочетна / Детали за производот

Обука за заштите на лични податоци

w   Обука за заштите на лични податоци
Цена: 2.542,37 ден.
ДДВ: 457,63 ден.
Вкупно: 3.000,00 ден.
Датум: 7 декември 2022 
Локација: ПСМ Фондација (16та Македонска Бригада 13б, Скопје)
Време: 10h - 13h


ПСМ Фондација и Адвокатска канцеларија Лазаров организираат обука „Улогата на офицерот за заштита на личните податоци во носење на политка за приватност, склучување на договори контролор - обработувач и остварување на правото на субјектите на личните податоци.“
Темите кои ќе бидат опфатени со оваа работилница се:

  • - Права на субјектите на лични податоци
  • - Како до целосна усогласеност на вашата веб страна со барањата од новиот Закон за заштита на личните податоци
  • - Регулирање на односите Контролор-Обработувач согласно новиот Закон за заштита на личните податоци

Предавач

Димитар Ѓеорѓиевски - Експерт, надворешен офицер, консултант за заштита на личните податоци и поранешен директор на Дирекцијата за заштита на лични податоци.