Skip Navigation LinksПочетна / Детали за производот

Курс за 3Д печатење

w   Курс за 3Д печатење
Цена: 8.050,85 ден.
ДДВ: 1.449,15 ден.
Вкупно: 9.500,00 ден.
 

 ДАТУМ НА ПОЧЕТОК: 25 февруари 2023 година 

 

ВРЕМЕТРАЕЊЕ:  24 часа (распоредени во 4 денови)

 

ЛОКАЦИЈА: YES Foundation

 

ТЕРМИНИ: 25-28 февруари (со почеток во 10:00 часот

 

ЦЕЛНА ГРУПАПочетници кои сакаат успешно да моделираат и да го испринтаат нивниот модел, студенти, дизајнери кои сакаат на брз начин да ги видат своите идеи во физичка форма, архитекти на кои им требаат 3Д модели за своите клиенти, сопственици на 3Д принтери кои сакаат лесен курс за следење за 3Д принтање, и секој кој сака да се запознае со техниката на 3Д принтањето

 

ЦЕНА: 9.500 денари

 

ПРИЈАВУВАЊЕ: за да го резервирате вашето место потребно е да се регистрирате на следниов линк и да извршите уплата најдоцна до 20ти февруари. Повеќе информации можете да добиете на contact@yes.org.mk или на телефон 023103660.

 

ЗА ПРЕДАВАЧОТ

Натали Ристовска е дизајнер на производи. Завршува мастер студии на универзитет НАБА во Милано, Италија, каде потоа работи како надворешен соработник асистент на мастер студии за дизајн на производи. Моментално работи како консултант од областа на оддржливоста и иновациите во дизајнот. Добитник е на повеќе награди, како: Young Balkan Designer, Whirlpool Italia Young Designer Project, победник е на конкурс за дизајн на ранец, за италијанскиот бренд за ранци – Tucano. Во 2020 година, во соработка со MA/U студио, добиваат Honorable mention COMPASSO D’ORO, за клиентот Boffi.