Процедура за аплицирање на станар:


1.  Симнете ја апликацијата од десна страна (кликнете на сликата) и пополнетата апликација испратете ја на info[AT]yes.org.mk;

 

2.  Откога Вашата апликација ќе биде евалуирана, Ве известуваме дали можеме да ве поддржиме и дали сте во наш фокус;

 

3.  Доколку апликацијата е во ред, се закажува термин каде Вие ја презентиратe Вашата идеја пред 3 члена комисија;

 

4.  Во рок од 5 работни дена добивате известување во кое може да видите дали Вашата апликација е одобрена.