Skip Navigation LinksПочетна / ПСМ Фондација / Годишни извештаи

Годишни извештаи

Годишен извештај на ПСМ Фондација за 2018 година

Финансиски извештај на ПСМ Фондација за 2018 година.

 

Годишен извештај на ПСМ Фондација за 2017 година

Финансиски извештај на ПСМ Фондација за 2017 година.

 

Годишен извештај на ПСМ Фондација за 2016 година

Финансиски извештај на ПСМ Фондација за 2016 година.

 

Доделени грантови во 2018 година, во рамки на проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20 (YESNetwork+)“, финансиран од Европската Унија.

 

Доделени грантови во 2017 година, во рамки на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“, финансиран од Европската Унија.

 

Доделени грантови во 2016 година, во рамки на проектот „Градење локални капацитети за креирање на младински политики“, финансиран од Европската Унија.

 

Доделени грантови во 2015 година, во рамки на проектот „Мрежа за поддршка на млади претприемачи (YESNetwork)“, финансиран од Европската Унија.


Компанија: ПСМ Фондација Објавено на: 07.12.2016 Важи до: 19.12.2020
Позиција: Практикант
Детали >>>

Страна 1 од 1 Прва Претходна Следна Последна